Een account hebben? Aanmelden
Security Policy

Security Policy

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. We gebruiken redelijke en passende fysieke, technische en administratieve beveiligingsmaatregelen om informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, verlies, misbruik of ongeoorloofde wijziging.

Algemene informatie

Onze systemen hebben nooit toegang tot uw volledige creditcardnummer en we coderen de meest gevoelige informatie, zoals belastinginformatie, met behulp van transportlaag beveiliging (TLS). We bieden ook geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals CAPTCHA-verificatie in gevallen waarin een bot wordt gedetecteerd, wanneer een gebruiker probeert in te loggen vanaf een verdacht IP-adres of na snel opeenvolgende inlogpogingen. We bedienen alleen verkeer via HTTPS, dat alle gegevens tussen u en ons versleutelt.

Aanbevelingen

Als maker of klant kunt u ongeautoriseerde toegang tot uw account en informatie helpen voorkomen door een sterk en uniek wachtwoord te kiezen dat wordt opgeslagen in een wachtwoordbeheerder. Als u vragen heeft over de beveiliging van uw persoonlijke gegevens, kunt u contact met ons opnemen via security@geilespel.nl.

Als u een beveiligingsexpert of -onderzoeker bent en u denkt een beveiligingsprobleem met Geile spel te hebben ontdekt, stellen we uw hulp op prijs om het probleem op een verantwoorde manier aan ons bekend te maken. U kunt bug rapporten bij ons indienen via security@geilespel.nl. Geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem en de stappen die nodig zijn om te reproduceren wat je hebt waargenomen bij het indienen van bug rapporten.

Voorwaarden

Gelieve geen gedrag te vertonen dat de veiligheid van onze website en gebruikers in gevaar brengt. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van dingen die je niet moet doen op Geile spel.

Illegale activiteiten - Overtreed de wet niet en moedig anderen niet aan om de wet te overtreden.

Persoonlijke informatie - Verspreidt de persoonlijke informatie van anderen niet en maak er geen misbruik van. Makers met toegang tot de persoonlijke informatie van hun klanten mogen deze niet gebruiken voor iets dat niets met Geile spel te maken heeft.

Spam - Spam anderen niet en verspreid geen ongevraagd reclamemateriaal.

Malware - Gebruik Pittig dates niet om kwaadaardige of destructieve software te hosten of te verspreiden.

Degradatie van de service - Verlaag het gebruik van Geile spel door anderen niet en voer geen brute kracht- of belasting tests uit.

Data Mining - Kruip, schrap of indexeer geen informatie op Geile spel. Als u dit doet om een ​​handige functie te creëren, kunnen we dit toestaan, maar u moet eerst contact met ons opnemen.

Reverse-engineering - Voer geen reverse-engineering uit op of gebruik onze code niet op een manier die niet door ons is geautoriseerd. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van de beveiliging van Geile spel, stuur dan een e-mail naar security@geilespel.nl om je aan te melden voor ons bug bounty-programma.

Als u zich met een van deze gedragingen bezighoudt, of op een andere manier de veiligheid van onze website en gebruikers in gevaar brengt, kunnen wij uw account beëindigen.